Garancija kvalitete

HIKVision - broj 1 po prodaji      video nadzora u svijetu
Dvije Godine garancije na sustave
Montaže video nadzora

Košarica  

Nema proizvoda

Dostava kn 0
Ukupno kn 0

Bez poreza

Završi kupnju

BEŽIČNI ALARMIKliknite na podkategoriju za pregled proizvoda.

Kategorija s asortimanom bežičnih alarma i alarmnih sustava internet trgovine Alarm-market.com.
Bežični alarmni sustavi, bežični alarmi i bežične alarmne centrale.

Sigurnost je vaš glavni prioritet. Uz sve veći postotak kriminala, osiguranje kuće s raznim sigurnosnim sustavima je od velike važnosti. Tu spadaju protuprovalna vrata, alarmni sustavi, portafoni, nadzorne kamere i ostalo. Oni osiguravaju kuću od potencijalnih provalnika, lopova, uljeza pa čak i od požara. Stvaranje buke od alarma svakako će spriječiti lopova i uljeza u svom naumu.

Ulazna vrata i prozori su dvije polazne točke od kojih provalnici ili uljezi kreću u svoje krivično djelo. Prema tome, ta mjesta u domu moraju biti osigurani i na tim mjestima se instaliraju alarmni sustavi. Osim toga, svakako je bitno instalirati i protuprovalna vrata za veću sigurnost unutar doma. Sigurnosni alarmi instalirani na vrata ili prozore dat će zvukovni znak upozorenja ako vrata ili prozori budu nasilno otvarani.

Najjednostavniji tipovi su oni koji su smješteni duž vrata i prozora s magnetskim trakama. U slučaju da dođe do pucanja kontakta, alarm će se upaliti i automatski uputiti poziv nadležnima. Napredna tehnologija dovela je i do izuma mnogih inovativnih alarma, kao što je alarm s tipkovnicom na vratima i prozorima. Ova vrsta alarma montirana blizu vrata ili prozora zahtjeva šifru koja aktivira i deaktivira alarmni sustav.

Bežični kućni alarmni sustavi su još jedna vrsta alarmnih sustava. Inovativni su, pouzdani i mogu biti vrlo lako instalirani. Njihovo djelovanje je slično žičanom alarmnom sustavu, a jedina razlika je prisutnost glavne konzole u bežičnim sustavima. Bežični sustavi koriste odašiljače koje napaja baterija, a upravljačka ploča omogućuje korisniku interakciju sa sustavom. Za razliku od tradicionalnih sigurnosnih sustava, bežični sustav za kućnu sigurnost nije samo prikladan za korištenje u kućama. Ljudi koji žive u stambenim zgradama ili apartmanima također mogu doživjeti bogatstvo prednosti koje pruža bežični sustav sigurnosti doma. Većina tih bežičnih sigurnosnih sustava su po razumnoj cijeni, tako kupnja ne bi nužno opteretila proračun kućanstva.

Bežični sustav za kućnu sigurnost štiti domove na različite načine, a posebno u slučaju požara i hitnih situacija. Većina njih su upozorenja kao što su tipke za paniku, sirene kada se alarm oglasi, glasovno biranje kada se aktivira alarm, otkrivanje dima, senzori za lom stakla, senzori za svjetla, senzori za vrata i prozore koji detektiraju otkrivanje neobičnih pokreta, senzor za kućne ljubimce.

Zaštitite svoju obitelj i nekretninu s vrhunskim bežičnim alarmnim sustavima tvrtke GENIUS d.o.o. kao jednim od najinovativnijih sistema u alarmnoj industriji. S bežičnim sustavom tvrtke GENIUS izbjegava se nered uslijed instalaterskih radova prilikom ugradnje u odnosu na tradicionalne ili klasične žične modele. Bežični alarmni sustavi tvrtke GENIUS koriste malene radio-odašiljače umjesto uobičajenih žica za slanje potrebnih signala između upravljačke ploče i sustava senzora. Nema potrebe za bušenjem rupa u zidovima. osim toga, korisnici mogu preseliti bežični sustav sa sobom nakon što se eventualno presele ili jednostavno žele preseliti sustav na neku drugu nekretninu.