Garancija kvalitete

HIKVision - broj 1 po prodaji      video nadzora u svijetu
Dvije Godine garancije na sustave
Montaže video nadzora

Košarica  

Nema proizvoda

Dostava kn 0
Ukupno kn 0

Bez poreza

Završi kupnju

Postavljanje bežične „wireless“ mreže u kampu i sličnim smještajnim i ugostiteljskim objektima

Postavljanje bežične mreže u kampu

Kako bi ste obogatiti svoju ponudu i posjetiteljima kampa ili nekih drugih smještajnih i ugostiteljskih objekata ponudili mogućnost da koriste ono što je danas gotovo najrasprostranjeniji medij – internet.

Internet se koristi svakodnevno i današnja komunikacija gotovo da je nezamisliva bez interneta. Posjetitelji kampa, hotela, apartmana, restorana i kafića trebaju imati mogućnost spajanja na internet putem bežične mreže što će zasigurno biti velika prednost vašeg objekta nad konkurentima.

Veliki dio posjetitelja ugostiteljskih i smještajnih objekata posjeduje smartphone, laptop ili tablet računalo, ukoliko im osigurate bežični wireless internet vaš objekt postaje bogatiji za jednu nezanemarivu uslugu – mogućnost da vaši klijenti koriste wireless internet.

Projekt postavljanja bežične mreže na kampu „CampHoliday“

Antene za wireless na sučelju glavne zgrade unutar kampa

Jedan od posljednjih projekata Alarm-Market.com tima je bio postavljanje bežične mreže u kampu „CampHoliday“ koji se nalazi blizu mjesta Jelsa na otoku Hvaru.

Brzina izvedbe je vrlo brza i kvalitetna. Sastojala se od nekoliko koraka:

1)      Posjeta kampu te izrada projekta odnosno ponude za postavljanje bežične mreže u kampu – 1 dan
2)      Nabava opreme za postavljanje bežične mreže za potrebe kampa te konfiguracija – 1 dan
3)      Postavljanje wireless mreže u kampu, konfiguracija mrežne opreme i testiranje – 2 dana 

Ukupno vrijeme izrade je svega 4 dana.

Posjeta kampa gdje će wireless biti omogućen te savjetovanje vezano za opremu te kreiranje ponude

Naš tim stručnjaka se prije ponude posavjetovao s rukovodstvom kampa te na temelju želja napravila uvid u sam smještajni objekt. Sama ponuda se izradila na temelju analize izgleda i rasporeda kampa kako bi se zadovoljila potreba da i onaj naudeljeniji posjetitelj kampa ima mogućnost korištenja wireless interneta.

Nakon što je Alarm-Market tim ustvrdio izgled kampa te moguće probleme (šuma, sanitarni i smještajni objekti kroz koje signal mora prolaziti, blizina plaže kampa itd) sastavljena je ponuda uz detaljno objašnjenje u što se točno investira.

Prilikom sastavljanja ponude posebno se obratila pozornost da svi uređaji moraju biti otporni na vremenske uvjete, morsku vodu i sol te da se lako mogu demontirati na kraju sezone kako bi se smanjila mogućnost krađe.

Također se uzela u obzir i kvaliteta glavnog routera, s obzirom da domaći internet provideri posjeduju vrlo jeftine uređaje koje postavljaju za potrebe manjih, kućnih, korisnika savjetovali smo postavljanje profesionalnog Cisco routera koji pripada u sam vrh ponude.

Kvaliteta ovakvog sustava je od iznimnog materijala te Alarm Market tim uvijek ima na umu mogućnost budućeg proširenja i širenja bežične mreže u kampu. Samom kvalitetom sustava garantira se da će svi korisnici istog, posjetitelji kampa, biti zadovoljni.

Nabava opreme i konfiguracija

Oprema se nabavlja po potrebi projekta, u ovom slučaju postavljanje bežičnog wireless interneta, od domaćih i stranih dugogodišnjih partnera. Ovisno o konfiguraciji terena kampa biraju se različite vrste antena, jačina routera i slično.

Sama konfiguracija se odnosi prvenstveno na postavljanje wireless kartica u router te postavljanje routera u samo kućište. Također se testira i sama ispravnost svih dijelova s obzirom na udaljenost kampa gdje se postavljao wireless, prilikom montaže i odabira sustava ne smije biti pogrešaka u smislu nedostataka koji bi onemogućili završetak posla.

Postavljanje wireless bežićne mreže u kampu

Konfiguracija bežične mreže u kampu

Ovisno o udaljenosti ugostiteljskog ili smještajnog objekta u koji se postavlja wireless bežična mreža sam proces postavljanja i finalnog konfiguriranja te puštanja u pogon traje jedan do dva dana.

Wireless sustav se postavlja obično uz glavni objekt gdje se nalazi i glavna veza na internet odnosno modem providera. Antene za wireless te sam router se postavlja na sučelju zgrade ili na vrhu krova, ovisno o konfiguraciji terena i potrebama klijenta.

Gdje se sve može postaviti wireless mreža?

Wireless mrežu možemo postaviti bilo kojem klijentu koji tako zahtjeva. Do sada smo radili različite objekte od kojih ćemo izvdojiti:

-          Postavljanje wireless bežične mreže u auto kamp
-          Postavljanje wireless bežične mreže u hotele
-          Postavljanje wireless bežične mreže u apartmane i apartmanske zgrade
-          Postavljanje wireless bežične mreže u vikendice
-          Postavljanje wireless bežične mreže u manja mjesta kako bi svi posjetitelji mjesta imali mogućnost pristupa internetu
-          Postavljanje wireless video nadzora, bežićni video nadzor
-          Postavljanje wireless alarmnog sustava, bežićni alarmni sustav za objekte 

Trebate li i vi bežičnu wireless mrežu?

Nema problema, kontaktirajte nas putem online kontakt forme gdje možete dobiti besplatne savjete našeg alarm-market tima.