Garancija kvalitete

HIKVision - broj 1 po prodaji      video nadzora u svijetu
Dvije Godine garancije na sustave
Montaže video nadzora

Košarica  

Nema proizvoda

Dostava kn 0
Ukupno kn 0

Bez poreza

Završi kupnju

  Alarm za kuću, alarm za stan, alarm za vikendicu – jednostavno Alarm Market.com


Svijet u kojem živimo je ispunjen pljačkama i kriminalom i to zbog evidentnih razlika koje vladaju u našem društvu. Svakodnevno čitamo u novinama o provalama, pljačkama i drugim vrstama kaznenih djela. Međutim, način kako bi zaštitili naše domove protiv provala i drugih kaznenih djela je ugradnja kućnih sigurnosnih sustava, bilo da se radi o kontroli pristupa, video nadzoru ili alarmnom sustavu.

Alarmni sistemi su jedan od najučinkovitijih načina u zaštiti naših domova i obitelji. Kada bi ste instalirali alarm za stan, alarm za kuću ili alarm za vikendicu, upravo ti sigurnosni sustavi u našim domovima, učinit će pljačkaša, provalnika i ostali kriminalce u nedoumici i svoje će kazneno djelo počiniti na objektu koji nema zaštitu.

Alarmni sustavi sa  telefonskom dojavom u ovim su vremenima više od sofisticiranih uređaja i dapače vrlo napredni. Isto tako, današnja napredna tehnika omogućuje nam da svojim alarmnim sustavom upraljate internetom. Riječ sigurnost znači stanje vašeg objekta zaštićenog protiv bilo kakve prijetnje, štete, krađe i to objekt zaštićen alarmnim sustavom ili video nadzorom.

Početni alarmni sustavi su lako upravljivi i iste možete sami ugraditi, jerwww.alarm-market.com vama na kućnu adresu dostavlja alarmne uređaje spreme za samo instalaciju tj. ugradnju. jednostavno kuće  sa alarmnim sustavima imaju različite međusobne senzore pokreta i kontrolne alarmne jedinice.

Početni alarmni sustavi su opremljeni za otkrivanje požara, protuprovalnim senzorima imaju zaštitne senzore na vratima i prozorima kako bi već u samom startu spriječili upad u vaš objekt. Sofisticiranost sigurnosnih alarmnih sustava varira od početnih alarmnih sustava na više složene alarmne sustave. Kad lopov neovlašteno uđe u vaš objekt isti ostaje detektiran, alarmni sustav od detektora pokreta dobija signal da je došlo do upada i tada alarmni sustav ulazi u alarmni mod, oglašava se sirena te alarmni sustav kreće u telefonski poziv ili GSM poziv, bilo na vaš broj, na dojavni centar zaštitarske službe ili na broj neke druge osobe ili nadležne službe za zaštitu vašeg objekta.

U nekim slučajevima, ukoliko alarmni sustav pomoću detektora požara detektira vatru unutar vašeg objekta, alarmni sustav iz sigurnosti pokreće alarm, sirenu za uzbunjivanje te alarm obavijestiti osobe koje su se u tom trenu našle u objektu te isti alarmni sustav pokreće sprinkler sustave za gašenje požara. Za vatrodojavnu ili plinodojavnu situaciju koristimo vatrodojavne centrale i detektore te plinodojavne centrale i detektore.
Najvažniji aspekt u postavljanju alarmnog sustava je sigurnost doma te da vas isti alarmni sustav štiti od provale, požara, trovanje ugljičnim monoksidom te da u trenu reagira kako bi vaš dom ostao zauvijek siguran. Nitko ne bi trebao ulagati svoje vrijeme u kompromis oko sigurnosi, to nije sigurno, sigurno je da vam treba alarm za kuću, alarm za stan, alarm za vikendicu – jednostavno www.alarm-market.com.

U današnje napredno vrijeme, mislimo da vam više nisu potrebni lokoti, dupla vrata, šipke na prozorima, struja na ogradi i dodatni oblici zaštite koji sigurno više nisu moderni.

Vaš www.alarm-market.com