Garancija kvalitete

HIKVision - broj 1 po prodaji      video nadzora u svijetu
Dvije Godine garancije na sustave
Montaže video nadzora

Košarica  

Nema proizvoda

Dostava kn 0
Ukupno kn 0

Bez poreza

Završi kupnju

Jeste li učinili sve za sigurnost vaše obitelji?

Jeste li primijetili učestale izjave u člancima crne kronike slične slijedećima: „Video nadzor snimio ubojicu“, „Provalnik je uhvaćen zahvaljujući video nadzoru“, „Video nadzorom zabilježena pljačka“, „Video nadzorom snimljena prometna nezgoda“ i sl.?


Video nadzor

Ako u današnje vrijeme, sa sadašnjom stopom kriminaliteta, ne posjedujete neki oblik zaštite i nadzora nad svojom imovinom, dovodite u pitanje sigurnost vas i vaše obitelji. 

Prije desetak godina „privilegij“ zaštite imali su isključivo poslovni objekti, kao što su banke, trgovine, zračne luke i sl.. Danas je postavljanje video nadzora postalo cjenovno prihvatljivo za sve građane, te je sustav za video nadzor danas u potpunosti primjenjiv za privatne objekte.

Često upravo  video nadzor obeshrabruje potencijalne prijestupnike te isti radije biraju objekte bez takve vrste zaštite. Također, današnje provalnike više nije moguće zavarati lažnim video kamerama i naljepnicama na prozorima na kojima piše „video nadzor“. 

Današnji sustavi za video nadzor su potpuno prilagodljivi pojedinom objektu, od kamere za video nadzor sve do posebnog sustava za praćenje putem IP kamera ili HD kamera koje mogu zabilježiti i najsitniji detalj u prostoru koji se nadzire.Nadalje, većina sustava za video nadzor za zaštitu doma i kuće može automatski aktivirati i alarmni sustav. 

Budući da je danas video nadzor prilagođen internet mreži i svim smartphone uređajima, u svakom trenutku možete pregledavati snimke video nadzora bez obzira gdje se nalazili. 

Odaberite svoj video nadzor, za sigurnost vaše obitelji.

Alarmni sustav

Ukoliko iz nekog razloga ne možete postaviti video nadzor, primjerice živite u zgradi s više stanova, za vašu sigurnost i sigurnost vašeg stana odličan je izbor alarmni sustav.

Današnji alarmni sustavi su prilagođeni potrebama tržišta, te ako se odlučite nabaviti isti, možete izbjeći brige oko pripreme objekta i zidova za njegovo postavljanje kupnjom bežičnog alarmnog sustava koji svojom bežičnom mrežom povezuje i osigurava svaki dio vašeg doma. 

Bežični alarmni sustav i žičani alarmni sustav mogu se postaviti i zajedno u  takozvanom „hybrid“ sustavu. Ako to karakteristike objekta zahtijevaju, u dijelove objekta  se senzori alarmnog sustava mogu postaviti pomoću postojeće instalacije, a tamo gdje to nije moguće, prostor se može zaštititi bežičnim alarmnim senzorima. Također, svaki alarmni sustav se može nadograditi detektorima za plin i vatru.

Odaberite svoj alarmni sustav, za sigurnost vaše obitelji.

Detektor ugljičnog monoksida

Svi smo svjesni opasnosti istjecanja ugljičnog monoksida. Taj  „tihi ubojica“, čije su potencijalne žrtve svi ukućani u istom trenutku, prečesto unesrećuje mnoge obitelji. Zato osigurajte sebe i svoju obitelj, ne dopustite da i vi budete dio crne statisitke.

Riječ je o detektoru s elektrokemijskim senzorom koji glasnim zvučnim signalom javlja promjene u temperaturi i koncentraciji ugljičnog monoksida. Postavlja se samostalno  s vlastitim baterijskim napajanjem od 9V i ne zahtjeva spajanje na alarmne, požarne ili plinodojavne centrale. Sve navedene sustave za video nadzor, alarmne sustave i cijeli asortiman artikala za zaštitu pronađite na www.alarm-market.com

Jeste li učinili sve za sigurnost vaše obitelji?

Vaš partner u sigurnosti, Alarm Market