Garancija kvalitete

HIKVision - broj 1 po prodaji      video nadzora u svijetu
Dvije Godine garancije na sustave
Montaže video nadzora

Košarica  

Nema proizvoda

Dostava kn 0
Ukupno kn 0

Bez poreza

Završi kupnju

 Video nadzor potreba ili luksuz?RAZLIKE U KAMERAMA ZA VIDEO NADZOR

U prethodnom članku "video nadzor - potreba ili luksuz?" mogli ste pročitati opčenite činjenice o kamerama koje se koriste u sustavima video nadzora i sigurnosti. 

U ovom članku možete pročitati detaljnije podatke o kamerama za video nadzor ne bi li sami lakše odlučili koji sustav zaštite odabrati. Kao i uvijek naš tim vam stoji na raspolaganju putem kontakt forme.

CLOSE-CIRCUIT TELEVISION (CCTV) KAMERE ZA VIDEO NADZOR

CCTV kamere za video nadzor šalju signal na za to predviđeni uređaj i brojčano limitirani broj monitora. Za razliku od TV signala ove kamere za video nadzor imaju puno manji doseg i ne odašilju otvoren signal. Sam signal se odašilje bilo putem žice ili nekom PTP bežićnom metodom.

Najčešća mjesta primjene ovih kamera za video nadzor su banke, kasino, mjenjačnice, kladionice i sličnim lokacijama koje zahtjevaju 24 satni video nadzor.

CCTV kamera za video nadzor šalje analogni signal koji za pohranu zahtjeva mnogo prostora. Isti se može konvertirati u digitalni zapis no to je još jedan dodatni korak koji nije nimalo brz.

KAMERE ZA IP VIDEONADZOR

IP (internet protocol) kamere za video nadzor koriste kao što sama riječ kaže internetske protokole u svrhu video nadzora. Sama tehnologija se ne razlikuje previše od obične računalne kamere koja vam je trenutno spojena. Ono po čemu se razlikuje su naravno sigurnosne mjere i posebni protokoli takvih kamera za video nadzor s obzirom na njihovu svrhu.

Jedna od značajnijih prednosti IP kamera za video nadzor je mogučnost pristupa s različitih lokacija te zapisi u digitalnom formatu.

Ukoliko imate kakvih pitanja vezanih za video nadzor i alarmne sustave opčenito slobodno nam se obratite putemkontakt forme a same kamere možete pronači u kategorijama:

- CCTV kamere za video nadzor

- IP kamere za video nadzor