Garancija kvalitete

HIKVision - broj 1 po prodaji      video nadzora u svijetu
Dvije Godine garancije na sustave
Montaže video nadzora

Košarica  

Nema proizvoda

Dostava kn 0
Ukupno kn 0

Bez poreza

Završi kupnju

KONTAKTIRAJTE NAS

Ukoliko imate bilo kakvo pitanje vezano uz sigurnost vaših osobnih podataka možete nas kontaktirati na : prodaja@videonadzor.com.hr

 
IZJAVA O PRIVATNOSTI

Genius d.o.o. poštuje vašu privatnost te nastojimo osigurati tajnost vaših privatnih podataka.

Svjesni smo da ubrzani rast interneta i online servisa utječu na pitanja vezana uz vaše osobne podatke, ali isto tako nastojimo sve vaše skupljene podatke držati u strogoj tajnosti te se obvezujemo da ćemo voditi računa o sigurnosti i tajnosti vaših osobnih podataka.

KOJE INFORMACIJE PRIKUPLJAMO?
Prikupljamo informacije iz online registracijskog formulara koje ispunjava sam korisnik. Prilikom narudžbe ili registracije možemo Vas tražiti za Vaše cijenjeno ime, prezime, email adresu, adresu i telefonski broj.Pregledavati web trgovinu možete i bez dostave vaših osobnih podataka. 

U KOJU SVRHU UPOTREBLJAVAMO VAŠE OSOBNE PODATKE? 
Vaše podatke možemo koristiti u sljedeće svrhe:
• personalizacija sadržaja (vaše podatke koristimo u svrhu unapređenja kvalitete sadržaja namijenjenog pojedinom korisniku)• unapređenje naše web stranice (neprestano unapređujemo našu stranicu na temelju Vaših kritika, iskustava i prijedloga)
• unapređenje usluge (vaši podaci nam omogućuju da unaprijedimo korisničku podršku te što kvalitetnije zadovoljimo korisničke zahtjeve i potrebe)
• slanje periodičnih e-mailova ( u svrhu unapređenja usluga i poboljšanja korisničkih iskustava šaljemo periodične mailove sa relevantnim novostima, informacijama i obavjestima)
• promocija, administracija i nadzor stranice

NA KOJI NAČIN ČUVAMO VAŠE PODATKE?
Vaše podatke čuvamo implementacijom sigurnosnih mjera.

KORISTIMO LI COOKIJE?
Stranica www.alarm-market.com koristi cookije

DIJELIMO LI VAŠE PODATKE VANJSKIM PARTNERIMA?
Vaše podatke ne prodajemo, mijenjamo ni na koji način dijelimo s vanjskim partnerima. Vaše podatke dostavljamo JEDINO u slučaju kršenja zakona ili na temelju sudskog naloga kojeg smo dužni poštovati.

GUBITAK VAŠIH OSOBNIH PODATAKA
Stranica www.alarm-market.com ne odgovara za štetu nastalu gubitkom Vaših osobnih podataka. Genius d.o.o. ne može se smatrati odgovornim za zlouporabe za koje se ne može utvrditi da su nastale kao posljedica tehničko-sigurnosnog propusta sustava web trgovine ili propusta djelatnika Genius d.o.o.

ONLINE IZJAVA O PRIVATNOSTI
Ova izjava privatnosti vrijedi samo za informacije prikupljene preko naše web stranice, ne vrijedi za informacije prikupljene offline putem.

VAŠA SUGLASNOST

Koristeći stranicu www.alarm-market.com pristajete na Izjavu o privatnosti.

PROMJENE U DOKUMENTU "IZJAVA O PRIVATNOSTI"
Ukoliko ćemo imati potrebu za promjenom dokumenta "Izjava o privatnosti" sve navedene izmjene će biti objavljene u ovom dokumentu.
Zadnji datum izmjene: 10/11/2012