Garancija kvalitete

HIKVision - broj 1 po prodaji      video nadzora u svijetu
Dvije Godine garancije na sustave
Montaže video nadzora

Košarica  

Nema proizvoda

Dostava kn 0
Ukupno kn 0

Bez poreza

Završi kupnju

HIKVision

HIKVision tvornica

HIKVision - po treći put br.1 po prodaji video nadzora u svijetu


S tržišnim udjelom od 10.9% HIKVision je i ovu godinu svjetski tržišni lider kada su u pitanju CCTV kamere i video nadzor.

Uspjeli zadržati vodeću poziciju najvećeg proizvođaća video nadzora te su povećali tržišni udio za nevjerojatnih 2% spram 2012. godine.

HIKVision trenutno dominira u svim tržišnim segmentima ćemu doprinose inovacijama i dizajnom prihvatljivim kupcima.

"Odlične performanse još su jednom dokazale Hikvisionovu  posvećenost inovacijama i izvrsnosti u svim aspektima proizvoda videonadzora. Također su dokaz uspješnosti Hikvisionove međunarodne marketinške strategije i lokalnih usluga", kazao je Polo Cai, potpredsjednik uHikvisionu.

"Kako se globalno CCTV tržište nastavlja primicati HD-u kao standardu, tako Hikvision donosi cijeli spektar HD IP proizvoda, uključujući seriju IP rješenja, koja su vrlo jednostavna za  korištenje, kao i pametnih IP rješenja koja su već dobro prepoznata od strane naših partnera i kupaca.Hikvision raste vrlo brzo u svim segmentima nastavljajući nadigravati tržište u cjelini, a to je također dokaz rasta naših prodajnih kanala i vjernosti naših kupaca", dodao je Polo.

Izvor: častopis Zaštita - Link