Garancija kvalitete

HIKVision - broj 1 po prodaji      video nadzora u svijetu
Dvije Godine garancije na sustave
Montaže video nadzora

Košarica  

Nema proizvoda

Dostava kn 0
Ukupno kn 0

Bez poreza

Završi kupnju

Dahua Hrvatska

DAHUA

Dahua je jedan od vodećih brandova u području video nadzora i tehničke zaštite s impresivnom titulom "najbrže rastućeg" distributera.

POGLEDAJTE SVE NJIHOVE PROIZVODE NA OVOME LINKU

Velika ulaganja u search and development proizvodne linije dominiraju tržištem s izuzetno velikim brojem patenata koji su vezani za samo unapređenje funkcija proizvoda video nadzora.

Tvrtka je fokusirana na razvoj sustava nadzora i softverskih rješenja za iste. Među prvima su u svijetu izradili osam kanalni snimač koji snima u realnom vremenu. Ta i mnoge druge inovacije moguće su iz razloga što 10% svog prihoda reinvestiraju u istraživanje novih rješenja. Njihov se tim sastoji od preko 2000 stručnjaka iz različitih područja fokusirani na jedno - unapređenje tehnologije.

Stvaranje novih rješenja i proizvoda visokih performansi - to je glavni cilj tvrtke.

Njihove proizvode možete pronači u mnogim institucijama diljem svjeta pogotovo u bankarskom i energetskom sektoru. 

Dahua kamere osiguravaju mnoga poznata mjesta kao što je palača u Kremlinu, zračna luka Chales de Gaulle u Parizu te Londonskoj podzemnoj željeznici.

Dahua je do sada izbacila 422 patenta i čak 20 izuma. Već se devet godina za redom nalaze na svjetskoj "Top50 security" listi te drže drugi najveći tržišni udio prema IMS globalnom izvješću iz 2014. godine.

Pouzdanost, inovativnost, raznovrstnost, jednostavnost upotrebe te odličan dizajn - samo su neki od razloga zašto smo uvrstili Dahua sustave u ponudu Alarm Marketa.

Neke od trenutno aktualnih modela kamera možete pogledati na adresi našeg izložbenog salona na adresi Nova Cesta 67, Trešnjevka, Zagreb.

Vaš Alarm Market team ;)