Garancija kvalitete

HIKVision - broj 1 po prodaji      video nadzora u svijetu
Dvije Godine garancije na sustave
Montaže video nadzora

Košarica  

Nema proizvoda

Dostava kn 0
Ukupno kn 0

Bez poreza

Završi kupnju

HIKVision Hrvatska

 HIKVISION

 

HIKVision je jedan od najpoznatijih brandova u svijetu video nadzora te je već nekoliko godina za redom najprodavaniji brand u svijetu.

POGLEDAJTE SVE NJIHOVE PROIZVODE NA OVOM LINKU.

HIKVISION je vodeća tvrtka u svijetu što se tiče videonadzora, u svijetu imaju najveći udjel u prodaji opreme za videonadzor. Prema godišnjim nezavisnim istraživačkim podacima iz 2015.godine je činio 19,5% tržišnog udjela u globalnoj industriji videonadzora.

“Odlične performanse još su jednom dokazale Hikvisionovu  posvećenost inovacijama i izvrsnosti u svim aspektima proizvoda videonadzora. Također su dokaz uspješnosti Hikvisionove međunarodne marketinške strategije i lokalnih usluga”, kazao je Polo Cai, potpredsjednik u Hikvisionu.

“Kako se globalno CCTV tržište nastavlja primicati HD-u kao standardu, tako Hikvision donosi cijeli spektar HD IP proizvoda, uključujući seriju IP rješenja, koja su vrlo jednostavna za  korištenje, kao i pametnih IP rješenja koja su već dobro prepoznata od strane naših partnera i kupaca. Hikvision raste vrlo brzo u svim segmentima nastavljajući nadigravati tržište u cjelini, a to je također dokaz rasta naših prodajnih kanala i vjernosti naših kupaca”, dodao je Polo.

Iz ponude HIKVisiona posebno možemo izdvojiti:
HDTVI "TurboHD" analogne kamere HD i FullHD rezolucije.
IP digitalne kamere HD i FullHD rezolucije.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja obratite nam se bez ikakve obveze,

Vaš Alarm Market team ;)