Garancija kvalitete

HIKVision - broj 1 po prodaji      video nadzora u svijetu
Dvije Godine garancije na sustave
Montaže video nadzora

Košarica  

Nema proizvoda

Dostava kn 0
Ukupno kn 0

Bez poreza

Završi kupnju

Smartphone video nadzor

Smartphone video nadzor

 

Kako često imamo pitanja kupaca vezana za nadziranje putem smartphonea odlučili smo se napisati nekoliko riječi o tim opcijama.

Svi sustavi video nadzora u našoj ponudi, bilo da se radi o brandovima Dahua, HIKVision, D-Link ili neki drugi imaju mogućnost pristupa putem smartphonea, tablet PC-a, računala ili laptopa s udaljene lokacije i to putem besplatnih aplikacija.

Osnovni preduvjet za omogućavanje pregleda putem mobitela odnosno interneta je da na objektu gdje se postavlja sustav postoji internet. Ukoliko Internet nije dostupan mi možemo ponuditi nekoliko rješenja u obliku instaliranja 3G routera.

Nakon postavljanja sustava nadzora na vaš objekt te spajanjem snimača na router naš tim tehničara konfigurirat će sustav te sve uređaje na kojima želite pratiti video nadzor.

HIKVision aplikacija za smartphone uređaje je iVMS-4500, dok je aplikacija za stolna računala ili laptope iVMS-4200.

Navedenu aplikaciju možete besplatno preuzeti sa Google storea za Android ili sa Apple Storea na iOS.

iVMS 4500 je softver razvijen od strane HIKVisiona za potrebe nadzora s udaljene lokacije putem smartphonea i tablet računalima baziranim na iOS, Android te Windows operativnim sustavima. Može se koristiti za uvid u trenutnu situaciju na objektu ili za pregled događaja odnosno pohranjenih snimki. Nudi i mogućnosti kontrole nad sustavima ukoliko se radi o PTZ kamerama.

Osim te opcije sustav nudi i automatsko obavještavanje detekcije pokreta.

Dahua koristi vizualno i funkcijski gotovo identičnu aplikaciju pod nazivom iDMSS Lite (iOS verzija) i gDMSS (Android verzija)

Ukoliko imate bilo kakvo pitanje kontaktirajte nas bez obveze na ovaj link - smartphone video nadzor.

vaš Alarm Market tim :)