Garancija kvalitete

HIKVision - broj 1 po prodaji      video nadzora u svijetu
Dvije Godine garancije na sustave
Montaže video nadzora

Košarica  

Nema proizvoda

Dostava kn 0
Ukupno kn 0

Bez poreza

Završi kupnju

SAVJETOVANJE - PRODAJA - MONTAŽA

Alarm Market je jedan od rijetkih na tržištu koji će vam ponuditi potpunu uslugu:

-          Pregled objekta

-          Savjetovanje vezano za nabavku opreme

-          Prodaju opreme

-          Montažu od strane ovlaštenih montažera (cijela RH)

-          Tehničku i servisnu podršku

Pregled objekta – izrada projekta

Prvi korak u izradi ponude za tehničku zaštitu je pregled objekta ili razgovor sa klijentom. Detaljnim skiciranjem (ili tlocrtima) te u skladu s željama klijenata savjetovat ćemo koju vrstu opreme nabaviti i gdje je ugraditi.

Pregledi objekata i savjetovanje je besplatno. Bez obzira što nam nitko ne garantira da će klijent na kraju prihvatiti našu ponudu mi smo uvijek spremni izići u susret. Izuzetnu pažnju pridajemo odnosu s klijentima i besplatan pregled objekta i savjetovanje je samo prvi korak.

 

Projekt

Prodaja opreme

Ukoliko se klijent odluči za našu ponudu istu možemo osigurati odmah. Većina artikala je konstantno na zalihama a ukoliko se desi da nešto nedostaje, ponudit ćemo isti ili zamjenski proizvod boljih karakteristika po istoj cijeni.

Montaža video nadzora

Montažu video nadzora također možete ugovoriti s Alarm Marketom. Montažu će odraditi timovi vrhunskih ovlaštenih instalatera licenciranih od strane MUP-a za obavljanje poslova tehničke zaštite bez obzira u kojem djelu Hrvatske se nalazili.

 

Montaža videonadzora

Podrška

Osim montaža možemo vam pružati i tehničku podršku prilikom samostalnog montiranja. Sve informacije možete doznati od naših djelatnika u izložbenom salonu na adresi Nova Cesta 71, Zagreb. Ukratko ćemo vas uputiti u način kako se što spaja te pripremiti svu potrebnu robu.

Najčešći problem prilikom samostalnog montiranja sustava nadzora je konfiguriranje mrežnih postavki za pristup sustavu putem interneta odnosno omogućavanje video nadzora putem smartphonea.

Sustav nadzora koji dobivate bit će spreman za upotrebu a ukoliko će trebati podesiti mrežne postavke to ćemo učiniti za vas potpuno besplatno.

Za to je potrebno na računalo koje je spojeno na kućnu mrežu instalirati besplatnu aplikaciju TeamViewer. Ta aplikacija omogućava da se tehničar spoji na vaš sustav i konfigurira postavke.

Ova usluga omogućava telefonsku podršku za osnovno postavljanje, instalaciju i povezivanje deset dana od kupnje proizvoda. Dodatne informacije dostupne su u uputama koje dobivate sa proizvodima. Alarm Market definira podršku kao specifičan, samostalan problem koji je moguće riješiti izoliranjem njegovoj jedinstvenog uzorka. Alarm Market po vlastitom nahođenju određuje što predstavlja podršku. Pravo na podršku kupac ostvaruje kupnjom proizvoda.

Veleprodaja

Ukoliko ste montažer ili imate trgovinu tehničkom / informatičkom robom slobodno nam se javite za veleprodajne uvjete.

Sve što trebate je kontaktirati nas putem kontakt forme ili svratiti u naš izložbeni salon.

 

Vaš Alarm Market team ;)